€ 4.6605
£ 5.158
$ 4.112

Mai multe ştiri online:

"Curățăm Constanța noastră". Unde se plantează copaci

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Sunt mai bine de două săptămâni de la debutul campaniei „Curățăm Constanța noastră”, însă constănțenii nu par să se înghesuie să iasă la curățenie în oraș.


La sfârșitul săptămânii trecute, aproximativ 50 de angajați ai Serviciului public de asistență socială Constanța au participat la acțiuni de salubrizare. Au fost curățate fâșiile verzi din zona cluburilor pentru persoane vârstnice, s-au toaletat arbuștii și s-a completat gazonul în zona creșelor și a căminului pentru persoane vârstnice.


Tot cu această ocazie, au fost plantați 20 de arbori în perimetrul Creșelor nr. 2, nr. 5 și al Căminului pentru persoane vârstnice, de pe strada Unirii. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 63511 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Economie
vineri, 7 decembrie Foto : Nu distrugeți compania Oil Terminal din portul Constanța! 2289 vizite, 0 comentarii Nu distrugeți compania Oil Terminal din portul Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1901 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8496 secunde