€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

"Curățăm Constanța noastră". Unde se plantează copaci

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Sunt mai bine de două săptămâni de la debutul campaniei „Curățăm Constanța noastră”, însă constănțenii nu par să se înghesuie să iasă la curățenie în oraș.


La sfârșitul săptămânii trecute, aproximativ 50 de angajați ai Serviciului public de asistență socială Constanța au participat la acțiuni de salubrizare. Au fost curățate fâșiile verzi din zona cluburilor pentru persoane vârstnice, s-au toaletat arbuștii și s-a completat gazonul în zona creșelor și a căminului pentru persoane vârstnice.


Tot cu această ocazie, au fost plantați 20 de arbori în perimetrul Creșelor nr. 2, nr. 5 și al Căminului pentru persoane vârstnice, de pe strada Unirii. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7417 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3939 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7922 secunde