Curățăm Constanța noastră. Toate platformele de colectare a deșeurilor, spălate și igienizate

195

Articole de la același autor

A început o nouă săptămână de curățenie generală în municipiul Constanța. Nici în weekend, însă, acțiunile din cadrul programului "Curățam Constanța noastră" nu au luat pauză. Sâmbătă, reprezentanții Asociației Sportive Sanasport au participat la o amplă acțiune de ecologizare a zonei verzi a falezei de la plaja Modern până în spatele Universității "Spiru Haret". Pentru această acțiune, participanții au primit saci de gunoi și mănuși de unică folosință. 


În cursul zilei de ieri, au continuat acțiunile de tăiere și toaletare a arborilor în stațiunea Mamaia și în cartierul CET, precum și transportul resturilor vegetale din cartierul Tomis Nord. Astăzi, vor avea loc acțiuni de cosit și greblat în stațiunea Mamaia, în parcul Tăbăcărie și în zona Casei de Cultură. Lucrătorii de la salubrizare acționează în aceste zile în cartierul Tomis Nord și în stațiunea Mamaia. Platformele de colectare din cartierele Poarta 6, KM 4 - 5, KM 5, Gară și Abator vor fi spălate, dezinfectate și reparate.
 
Constănțenii care doresc să se alăture campaniei, se pot înscrie online pe www.curatamconstantanoastra.ro, dar și pe pagina de facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Social : Gazon nou în parcul de la Gară
Pagina a fost generata in 0.4008 secunde