"Curățăm Constanța noastră!". Plantări de copaci, astăzi, în Parcul Tăbăcărie

336
1

Articole de la același autor

Campania "Curățăm Constanța noastră" continuă în forță. În luna curățeniei generale, în toate cartierele din oraș au loc acțiuni de administrare, exploatare și întreținere a platformelor de colectare deșeuri. Astăzi, muncitorii sunt prezenți în zonele CET, Km 4-5, Km 5, stațiunea Mamaia și în zona Tomis.

"În același timp, în toate zonele din municipiul Constanța, se cosesc peluzele, gardul viu este tăiat, florile sunt îngrijite, se mătură aleile, se taie și se toaletează arborii sau se curăță terenul de frunze și crengi. Muncitorii acționează, în aceste zile, în cartierul Faleză Nord, în Tomis II, în stațiunea Mamaia, în Poarta 6, în zona Gării CFR și în Tomis Nord", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana.

Potrivit acestuia, astăzi, organizația non-guvernamentală Greenpact Worldwide și Serviciul Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța vor planta copaci în Parcul Tăbă-cărie. La activitate, vor participa voluntarii Greenpact Worldwide, studenți de la Universitatea "Ovidius", Universitatea Maritimă Constanța și Universitatea "Andrei Șaguna". Constănțenii interesați să se alăture campaniei se pot înscrie online pe www.curatamconstanta noastra.ro, dar și pe pagina de Facebook. 

Comentează știrea

MARIAN
15 aprilie 2016
CURATENIA

In cadrul curateniei, s-a facut si toaletarea unor copaci. Asa s-a intamplat ieri 14.04.2016 pe str Dionisie cel Mic, in dreptul blocului 48, dar nu s-a adunat de pe trotuar, o cantitate mare de ramuri si lemn provenit din taiere. Problema este ca noi nu avem unde sa le ducem, pentru ca nu se pot arunca la ghena de gunoi. Cand vor veni sa le ia sau trebuie sa faca un stagiu pe trotuar inainte de colectare?!. Sper ca inainte de votare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5596 secunde