"Curățăm Constanța noastră". Încep plantările de gazon și copaci

421

Articole de la același autor

Curățenia generală din municipiul Constanța continuă. În cadrul celei de-a doua ediții a campaniei "Curățăm Con-stanța noastră", toate cartierele din oraș vor fi curățate, înfrumusețate și igienizate.


Vineri, acțiunile de cosit și greblat au continuat în Satul de Vacanță, în zona Far și în parcul de la Gară, iar arborii au fost tăiați și toaletați în stațiunea Mamaia, în cartierul CET și în Tomis Nord. Lucrătorii de la salubrizare au acționat în cartierul Abator. În CET și în Brătianu, au efectuat operațiuni de dezinfecție și dezinsecție și, tot în cartierul Brătianu, au reparat platformele de colectare.


Sâmbătă, lucrătorii au plantat gazon în zona Gării, și au tăiat și toaletat arbori în Mamaia, în cartierul Tomis Nord, iar în Satul de Vacanță și pe strada Traian, au cosit și greblat spațiile verzi. Tot sâmbătă, au avut loc operațiuni de spălare și vidanjare a platformelor de colectare din zona Gării, Abator și Peninsulă, și operațiuni de dezinfecție și dezinsecție în cartierele Tomis Nord, Tomis III și în stațiunea Mamaia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4868 secunde