"Curățăm Constanța noastră". Arborii din cartierele Tomis II și Tomis III, tăiați și toaletați

209

Articole de la același autor

În ciuda vremii urâte de afară, acțiunile de igie-nizare au continuat și ieri, în cadrul campaniei autorităților locale "Curățăm Constanța noastră". 


Lucrătorii de la Spații Verzi au tăiat și au toaletat arborii din stațiunea Mamaia, din cartierul CET și de pe bulevardul 1 Mai. De asemenea, au cosit și greblat spațiile verzi din Mamaia și din parcul Tăbăcărie. În plus, muncitorii de la salubrizare au acționat în stațiunea Mamaia și în cartierul Tomis III. Au fost spălate și vidanjate platformele de colectare, iar în Tomis Nord și Tomis III, au avut loc acțiuni de dezinfecție, dezinsecție și deratizare a platformelor. 


Astăzi, lucrătorii de la salubrizare vor acționa în stațiunea Mamaia și în cartierul Tomis Nord. Platformele de colectare din cartierul Tomis Nord vor fi reparate, iar cele din zona Gării CFR, Abator și din centrul orașului vor fi spălate și vidanjate. Tot astăzi, continuă și tăierile și toaletările arborilor din cartierul Tomis II și de pe bulevardul 1 Mai, iar resturile vegetale din stațiunea Mamaia și cartierul Tomis Nord vor fi strânse și transportate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5628 secunde