Mai multe ştiri online:

Cum vor hotelierii să aducă turiști ruși la Mamaia

Ştire online publicată Miercuri, 27 Ianuarie 2016. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Timp de șase zile, reprezentanții Asociației Litoral-Delta Dunării și ai Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România promovează destinațiile românești pe piața rusă. În cadrul întrevederilor bilaterale cu touroperatorii și asociațiile de turism din Rusia, au fost identificate măsurile imediate ce urmează a fi întreprinse, în vederea creșterii circulației turistice între România și Rusia.

Reprezentanții români au propus demararea unui proiect-pilot comun „Descoperă România”, care presupune, printre altele, organizarea de infotripuri gratuite pe litoral, în Delta Dunării și în alte destinații românești, pentru touroperatori ruși, acțiuni comune de promovare și marketing, conferințe de prezentare și promovare a României și a destinațiilor românești, ce vor fi organizate pe teritoriul Rusiei. Delegația română va continua seria de întâlniri cu reprezentanții pieței ruse în vederea creșterii fluxului turistic între cele două țări, prin acțiuni comune ale Federației FAPT, Asociația Litoral-Delta Dunării și ale Camerei de Comerț și Industrie Tracia.

„În anul 2015, aproximativ șase milioane de turiști ruși și-au făcut vacanțele în Turcia și Egipt, destinații în care au cheltuit, în medie, 1.000 de euro pe pachetul de vacanță și încă 1.000 de euro de persoană la locul sejurului. România reprezintă o alternativă pentru turiștii ruși, având în vedere actuala conjunctură pe piață. În acest sens, am demarat o campanie de promovare și marketing destinată pieței ruse. România are potențial turistic uriaș, care prezintă interes în acest moment pentru touroperatorii și turiștii ruși, iar misiunea noastră aici este să valorificăm acest potențial, motiv pentru care demarăm acest proiect pilot, care va cuprinde promovarea mai multor tipuri de pachete turistice în România, cum ar fi turismul balnear, de business, leisure, circuite, turism activ (de vânătoare, pescuit etc.), pachete combinate litoral și Delta Dunării, vacanțe pe litoralul românesc și la munte”, a declarat Corina Martin, președintele FAPT și președintele Asociației Litoral - Delta Dunării. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8305 secunde