€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

CUM VINE ASTA? Olivia Steer, susținătoarea NEVACCINĂRII, premiată pentru „rolul său activ în societate”, la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate"

Ştire online publicată Joi, 19 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Olivia Steer, cunoscută pentru poziția sa anti-vaccinare, a fost premiată, miercuri seara, la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate”, pentru „rolul său activ în societate”. La eveniment au participat și Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății, dar și Răzvan Vulcănescu, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, relatează Hotnews. 


Pe pagina sa de Facebook, Olivia Steer a publicat diploma primită la eveniment: „Aseară la Athenee Palace Hilton s-a scris un basm modern, cu happy end. Mai mult, în curând”.

Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate a avut loc miercuri seară, fiind organizată de Asociația pentru O Viață Sănătoasă din România.

Diploma acordată Oliviei Steer vine în contextul în care România este țara europeană cu cea mai gravă epidemie de rujeolă (49 de morți și peste 12.000 de cazuri înregistrate de la debutul epidemiei) și cu cea mai scăzută rată a vaccinării cu ROR. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7554 secunde