€ 4.655
£ 5.1783
$ 4.1067

Mai multe ştiri online:

Cum va fi vremea week-end-ul acesta, la Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 11 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Vremea este perfectă, week-end-ul acesta pe litoral. Nu va fi nici prea cald, nici frig, norii nu se zăresc deloc, iar ploile nici atât. Meteorologii anunță temperaturi plăcute, însă în creștere în zilele următoare. Deocamdată nu există risc de averse sau furtuni.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 28 de grade. Peste noapte, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 19 grade. Duminică, va fi la fel de frumos, ceva mai răcoare pe timpul nopții. Valorile termice se vor încadra între 18 și 28 de grade.

Și săptămâna viitoare este prognozat mult soare, dar va fi ceva mai cald. Se vor înregistra chiar mai mult de 30 de grade, mai ales spre sfârșitul intervalului. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3842 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3574 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Economie
joi, 13 decembrie Foto : Mișcarea sindicală  din transportul naval se reorganizează 1722 vizite, 0 comentarii Mișcarea sindicală din transportul naval se reorganizează
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7974 secunde