Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

217
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1595166081.jpg

Articole de la același autor

Vremea se strică, astăzi, pe litoral, unde se anunță nori și ploi. Administrația Națională de Meteorologie a emis și o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă de dimineață, de la ora 10, până seara, în jurul orei 21.

Sunt așteptate perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie și, izolat, grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de peste 20 - 25 litri pe metru pătrat și, izolat, 30 - 50 litri pe metru pătrat.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius și sunt așteptate averse și furtuni cu fulgere. Noaptea, se va însenina și termometrele vor indica minimum 20 de grade. Mâine, valorile termice rămân asemănătoare, dar va fi preponderent senin. De altfel, toată săptămâna se vor înregistra 27-28 de grade pe timpul zilei și 20-21 de grade noaptea. Totuși, de duminică, se mai încălzește, așa că, săptămâna viitoare, se reinstalează canicula.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Stire din Social : Cum va fi vremea, la malul mării
Pagina a fost generata in 0.5324 secunde