Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

240
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea-1585494057.jpg

Articole de la același autor

Vremea se schimbă din nou săptămâna aceasta, la Constanța. Meteorologii anunță un debut de aprilie cu nori, ploi și temperaturi destul de scăzute. Ultimele zile ale lui martie aduc nori și ploi, chiar dacă destul de scăzute cantitativ.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 6 grade. Mâine, se răcește semnificativ și este posibil să plouă pe timpul zilei. Vântul va sufla cu putere, dinspre nord, pe timpul zilei când nu vom avea mai mult de 8 grade. Noaptea vor fi minimum 4 grade.

Miercuri, va fi la fel de rece și sunt așteptate ploi în cursul nopții. Joi, aversele se vor mai intensifica, iar regimul termic rămâne asemănător. Vineri, începe să se încălzească și reapare soarele. Vor fi între 6 și 11 grade, cu cer temporar înnorat. Sâmbătă și duminică, va fi preponderent senin și vom avea chiar și 12 grade Celsius ziua și 8, 9 grade noaptea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5094 secunde