€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

Ştire online publicată Luni, 10 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Vremea este schimbătoare și săptămâna aceasta, pe litoral. Începe cu furtuni și ceva ploi torențiale, apoi va continua cu temperaturi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. Și nu este exclus să mai fie și perioade de averse și vijelii. 


Luni și marți, se menține informarea meteorologică de instabilitate atmosferică, dar cu perioade scurte de înnorări, apoi, de miercuri, vom avea soare mult. 


Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 27 grade Celsius. Sunt așteptate averse și furtuni izolate, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, când se vor înregistra minimum 22 de grade. 


Mâine, valorile termice rămân asemănătoare, între 22 și 27 de grade, dar, de miercuri, va fi mult mai cald, când vor fi atinse chiar și 30 de grade pe timpul zilei. Joi, va fi de-a dreptul caniculă, cu temperaturi de până la 33 de grade ziua și 23 de grade noaptea.
 
Vineri, mercurul mai coboară puțin în termometre, până pe la 30 de grade, dar în week-end se vor depăși frecvent aceste valori. Și va fi vremea numai bună de plajă! 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8885 secunde