Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

418
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea-1559500195.jpg

Articole de la același autor

Vremea rămâne călduroasă, dar destul de instabilă, săptămâna aceasta, la Constanța. Administrația Națională de Meteorologie a emis încă de duminică o nouă avertizare de posibile ploi torențiale și furtuni în județul Constanța.


Până miercuri, 5 iunie, în jurul orei 10, în întreaga țară, inclusiv în zona Dobrogei și județul Constanța, vor fi manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi cu cantități de apă însemnate. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În interval scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 - 25 de litri pe metru pătrat, iar, pe arii restrânse, 35 - 50 de litri pe metru pătrat.
Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 26 grade Celsius. Este posibil ca, peste zi, să fie ceva averse și furtuni izolate. La noapte, se va însenina și termometrele vor indica minimum 18 grade.


Mâine și poimâine, va fi preponderent însorit și valorile termice rămân la același nivel. Joi, norii se vor ține la distanță, iar vineri se mai încălzește, astfel încât în week-end vom avea chiar și 28 de grade pe timpul zilei și 21 de grade noaptea. (A.P.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2369 secunde