Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

290
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea-1558284352.jpg

Articole de la același autor

Primăvara este capricioasă, la malul mării. Ba este prea cald, ba e frig și plouă. Meteorologii anunță și săptămâna aceasta vreme instabilă, cu averse temporare, însoțite de furtuni cu fulgere, dar și temperaturi peste cele normale pentru această perioadă a anului.


Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă moderat, cu unele intensificări temporare, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 22 de grade Celsius. Peste noapte, rafalele vor persista și termometrele vor indica minimum 17 grade.
Mâine, va fi mai cald, dar și norii se vor înmulți. Sunt așteptate ploi torențiale, cu tunete și descărcări electrice, atât pe timpul zilei cât și noaptea. Valorile termice se vor încadra între 15 și 24 de grade.
Miercuri, continua să se încălzească, până pe la 26 de grade și norii se risipesc. La fel de senin și cald va fi și joi, dar vineri se răcește simțitor. Se adună din nou nori și vor fi între 16 și 19 grade. Sâmbătă, norii aduc și ploi, cu 21 de grade ziua și 16 grade Celsius noaptea, dar duminică va fi din nou însorit și cald. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7322 secunde