Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

295
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea4-1554037839.jpg

Articole de la același autor

Primăvara este încă destul de capricioasă, la malul mării. Ne amăgește cu soare, dar este încă destul de răcoare. Meteorologii anunță temperaturi destul de mici și săptămâna viitoare, ușor mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă moderat, cu unele intensificări temporare, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna ceva nori și rafalele se vor mai înteți. Termometrele vor indica minimum 7 grade.

Mâine, va fi mult mai rece, cu valori termice cuprinse între 6 și 12 grade. Miercuri, se răcește și mai mult și vom avea doar 10, 11 grade pe timpul zilei, și 3 grade noaptea. Totuși, va fi preponderent senin.

De joi, reapar norii și de vineri vin și ceva ploi. Sâmbătă, sunt așteptate averse slabe pe timpul zilei și ceva mai însemnate cantitativ noaptea. Vor fi între 10 și 13 grade. Duminică, ploile contenesc, norii se mai risipesc și se mai încălzește, așa că vor fi 17 grade ziua și 12 grade noaptea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde