Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

279
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea3-1548597529.jpg

Articole de la același autor

Vremea se încălzește din nou, în zona Dobrogei și la malul mării. Pentru săptămâna aceasta, meteorologii anunță temperaturi mult peste cele normale pentru această perioadă a anului și multe perioade însorite. Iar vestea bună este că se pare că și săptămâna viitoare va fi la fel de cald.


Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și este posibil să cadă și câteva picături. Vântul suflă moderat, dinspre sud, cu unele intensificări temporare. Maxima termică va atinge 8 grade Celsius. Peste noapte, norii se împrăștie și termometrele vor indica minimum 6 grade.


Mâine, va fi mult mai cald, cu valori termice cuprinse între 7 și 11 grade și ceva soare pe timpul zilei. Miercuri și joi, va fi la fel de plăcut, cu temperaturi de 5 până la 10 grade. Vineri, se aduna ceva nori și cerul va fi acoperit, dar nu există risc de ploi. Va fi însă ceva mai rece, cu 8 grade pe timpul zilei și 4 grade noaptea.

Iar week-endul, se anunță și el plăcut, cu perioade însorite și vânticel slab, dinspre sud. Se vor înregistra între 6 și 10 grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 25 Ianuarie 2019
Stire din Social : Cod galben de ceață, la Constanța
Miercuri, 23 Ianuarie 2019
Stire din Social : Ploi multe, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5238 secunde