Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

622
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea3-1547999627.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă ne-am bucurat de temperaturi primăvăratice săptămâna trecută, totuși, încă suntem în ultima parte a lunii ianuarie. Mai avem până să ne bucurăm de primăvară, așa că, săptămâna aceasta, vom avea mai mult nori, temperaturi oscilante, dar ceva mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, și multe ploi. 


Astăzi, la Constanța, cerul este acoperit și vântul suflă cu putere, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge 5 grade Celsius. Peste noapte, rafalele se vor domoli și termometrele vor indica minimum -1 grad.


Mâine, va fi din nou înnorat și sunt așteptate ploi, mai ales în cursul nopții. Valorile termice se vor încadra între 3 și 4 grade. Miercuri, va fi mult mai cald, dar vor cădea averse și în timpul zilei. Se vor înregistra între 5 și 9 grade. Joi, vineri și sâmbătă, va fi la fel de cald, cu cer acoperit și cu perioade cu ploi. Sâmbătă noapte, vine gerul și temperaturile vor deveni negative, așa că duminică este posibil să asistăm la fenomenul de ploaie înghețată, mai ales că minimele vor ajunge în jur de -4, -5 grade.

Iar săptămâna viitoare va fi chiar geroasă și sunt așteptate și ninsori.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Decembrie 2018
Stire din Social : Nori și ploi, la Constanța
Marţi, 18 Decembrie 2018
Stire din Social : Ninsori și ger, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.603 secunde