Mai multe ştiri online:

Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

Ştire online publicată Luni, 17 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Ninsorile au ocolit zona Dobrogei, unde a plouat mult în ultimele zile. Meteorologii anunță însă o răcire semnificativă în perioada următoare, așa că se va instala gerul și nu este exclus să avem parte și de ceva fulgi de nea.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Va mai ploua slab pe timpul zilei. Noaptea, termometrele vor indica minimum 2 grade și rafalele se vor mai intensifica.

Mâine, temperaturile scad și cerul va fi complet acoperit. Valorile termice se vor încadra între -2 și 2 grade. Miercuri, gerul va fi intensificat de vântul puternic. Se vor înregistra între -3 și -1 grad.

Joi, rafalele se opresc și pe timpul zilei vom avea în jur de 1 grad Celsius, dar, de vineri, se încălzește din nou, până pe la 6 grade, și vor fi chiar și perioade însorite.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8469 secunde