Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

315
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1544366487.jpg

Articole de la același autor

După soarele și temperaturile ridicate din week-end, săptămâna debutează cu vreme închisă și rece, la Constanța și în toată zona Dobrogei. Meteorologii anunță o răcire semnificativă în zilele următoare și chiar și ninsori. Abia spre sfârșitul săptămânii se mai încălzește, iar săptămâna viitoare sunt așteptate chiar temperaturi peste cele normale pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este acoperit și vântul suflă moderat, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge doar 3 grade Celsius. Peste noapte, este posibil să plouă slab. Termometrele vor indica minimum 0 grade.

Mâine, aversele se transformă în ninsoare, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Valorile termice se vor încadra între 0 și 2 grade.

Miercuri, va fi chiar mai ger, chiar dacă va ieși și soarele. Noaptea se vor înregistra minimum -2 grade. Joi, va fi parțial înnorat și vor fi între -2 și 4 grade.

De vineri, se mai încălzește și vor fi chiar și 6 grade pe timpul zilei. În week-end, vor fi temperaturi oscilante. (A.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
Stire din Social : Vreme caldă, în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5946 secunde