Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

348
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta,  la Constanța - vremea3-1542557580.jpg

Articole de la același autor

Vremea se mai încălzește în Dobrogea și la Constanța, după ninsorile și temperaturile neobișnuit de scăzute din ultimele zile. Meteorologii anunță însă multe ploi, însemnate cantitativ. Vor cădea averse în fiecare zi până spre sfârșitul săptămânii și există chiar riscul de inundații. Valorile termice sunt oscilante, așa că vom avea și minime la limita înghețului, în week-end, dar și maxime de toamnă târzie.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre sud. Maxima termică va atinge 13 grade Celsius, însă va ploua toată ziua, în cantități mari. Peste noapte, norii se mai risipesc și termometrele vor indica minimum 1 grad. Mâine, rafalele se mai domolesc și este posibil să fie și un pic de soare pe timpul zilei. Noaptea, revin aversele. Valorile termice se vor încadra între 6 și 7 grade.

Miercuri, din nou va ploua mult, și ziua și noaptea, și vor fi între 3 și 9 grade. Joi, mai picură puțin și se răcește, până spre 0 grade, iar vineri, în ciuda celor câtorva raze de soare, vom avea între 0 și 4 grade. În week-end, vom avea două anotimpuri: iarnă friguroasă sâmbătă și toamnă plăcută duminică, cu puțin soare și 11 grade în termometre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1579 secunde