Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

299
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea4-1531056408.jpg

Articole de la același autor

Vremea rămâne instabilă pe litoral. Meteorologii au emis o nouă avertizare cod galben de ploi torențiale, pentru județul Constanța, valabilă până mâine seară. Sunt așteptate perioade de instabilitate atmosferică accentuată ce se vor manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 – 50 de litri pe metru pătrat.

Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat, dar vântul doar adie ușor, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 27 de grade Celsius. Peste noapte, norii rămân în zonă și termometrele vor indica minimum 21 de grade.

Mâine, sunt așteptate furtuni cu fulgere izolate și ploi. Valorile termice se vor încadra între 19 și 26 de grade. Miercuri, se mai încălzește și norii se risipesc, așa că vor fi între 21 și 28 de grade, iar pentru joi se anunță o maximă de 30 de grade. Vineri, însă, nu este exclus să avem din nou furtuni cu fulgere în formare după-amiază și se răcorește ușor, dar week-end-ul se anunță cu vreme frumoasă, bună de plajă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.12 secunde