Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

231
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta,  la Constanța - vremea2-1529849070.jpg
Vremea este instabilă toată săptămâna aceasta, la Constanța. Vom avea când soare, când nori, când ploi torențiale și furtuni. Meteorologii spun însă că temperaturile vor fi totuși destul de ridicate, ceea ce va favoriza prezența fenomenelor extreme.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 24 de grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna nori și termometrele vor indica minimum 19 grade.

Mâine, va fi temporar înnorat, dar ceva mai cald. Valorile termice se vor încadra între 21 și 25 de grade. Noaptea, sunt așteptate furtuni cu fulgere, dar și ceva răpăieli torențiale.

Aversele vor continua miercuri, când se vor înregistra cantități ceva mai însemnate de apă, dar și intensificări ale vântului. Noaptea, rafalele se mai domolesc, dar va persista riscul de furtuni. Vor fi între 19 și 25 de grade.

Joi, norii rămân în zonă, cu posibilitate de tunete și fulgere, dar cu ploi slabe. Vineri, temperaturile mai cresc puțin, până pe la 26 de grade Celsius, cu averse după-amiază. Iar sâmbătă, norii vor aduce alte furtuni cu fulgere, deși vor fi între 19 și 27 de grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3348 secunde