€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Jumătatea celei de-a doua luni de primăvară aduce, la malul mării, vreme ceva mai caldă și mult soare. Chiar dacă în alte zone ale țării este deja aproape vară, meteorologii anunță, la Constanța, temperaturi mult mai scăzute, însă normale pentru zona litoralului.


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, câțiva nori vor rămâne în zonă, dar vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 7 grade.


Mâine, va fi preponderent senin și se va mai încălzi puțin. Se vor înregistra între 8 și 13 grade. 


Miercuri, va fi și mai cald, în ciuda câtorva nori, cu 15 grade pe timpul zilei și 10 grade noaptea. Joi se mai adaugă un grad în termometre. 


De vineri, se răcorește ușor și vor fi înnorări temporare. Sâmbătă, vom avea între 8 și 14 grade, dar, duminică, va fi o vreme superbă, cu mult soare și valori termice cuprinse între 11 și 17 grade. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7618 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7289 secunde