€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Jumătatea celei de-a doua luni de primăvară aduce, la malul mării, vreme ceva mai caldă și mult soare. Chiar dacă în alte zone ale țării este deja aproape vară, meteorologii anunță, la Constanța, temperaturi mult mai scăzute, însă normale pentru zona litoralului.


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, câțiva nori vor rămâne în zonă, dar vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 7 grade.


Mâine, va fi preponderent senin și se va mai încălzi puțin. Se vor înregistra între 8 și 13 grade. 


Miercuri, va fi și mai cald, în ciuda câtorva nori, cu 15 grade pe timpul zilei și 10 grade noaptea. Joi se mai adaugă un grad în termometre. 


De vineri, se răcorește ușor și vor fi înnorări temporare. Sâmbătă, vom avea între 8 și 14 grade, dar, duminică, va fi o vreme superbă, cu mult soare și valori termice cuprinse între 11 și 17 grade. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6621 secunde