Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

241
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1488718891.jpg

Articole de la același autor

Primăvara începe să-și arate capriciile, la malul mării. După un week-end cu soare, dar și cu ceață și vânt, săptămâna debutează și cu ceva ploi. Meteorologii anunță vreme instabilă zilele următoare, când cu soare, când cu nori, însă cu temperaturi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. 


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă moderat, dinspre sud-vest. Maxima termică va fi deosebit de ridicată și va atinge chiar și 17 grade Celsius. Sunt așteptate ploi, mai ales în cursul după-amiezii. Peste noapte, este posibil să mai cadă câteva averse, după care norii se vor mai risipi. Termometrele vor indica minimum 6 grade. 


Mâine, va fi parțial înnorat și se va mai însenina. Se va mai răci pe timpul zilei, când se vor înregistra minimum 12 grade. Noaptea va fi însă destul de călduroasă. Miercuri, mercurul din termometre mai coboară puțin, până pe la 10 grade, și va fi din nou parțial înnorat. Joi, vor fi între 6 și 11 grade, dar este posibil să plouă slab în cursul nopții. Aversele vor continua și vineri dimineață, iar în week-end va fi când înnorat, când soare, cu valori termice cuprinse între 6 și 13 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3916 secunde