Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

361
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1460290720.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna debutează cu vreme urâtă și multe ploi, la malul mării. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi pentru mai multe zone din țară, valabilă până luni seară, în jurul orei 23. 


Sunt așteptate perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în regiunile din sudul, centrul și estul țării, unde va ploua pe arii extinse. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în zona Carpaților Meridionali și Orientali, în nordul Munteniei, precum și în jumătatea sudică a Moldovei, cantitățile de apă vor depăși local 30 - 40 de litri pe metru pătrat și, izolat, 60 - 70 de litri pe metru pătrat. 


În restul Munteniei, inclusiv în municipiul București, în Dobrogea și în jumătatea de nord a Moldovei se vor cumula, în general, cantități de apă de 15 - 20 de litri pe metru pătrat. 


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și plouă slab. Vântul suflă ușor, dinspre vest. Maxima termică va atinge 16 grade Celsius. La noapte, vor fi perioade cu ploaie și termometrele vor indica minimum 11 grade.


Mâine, aversele se vor mai înteți pe timpul zilei, dar în cursul nopții norii se vor risipi. Valorile termice se vor încadra între 10 și 17 grade. Miercuri se arată și soarele și se va încălzi, până pe la 20 grade. Joi va fi mai mult senin și se vor înregistrat între 11 și 22 de grade. Noaptea, este posibil să plouă slab. Norii își vor face simțită prezența și în cursul zilei de vineri, când temperaturile vor coborî până pe la 10 - 18 grade. Week-end-ul se anunță însă însorit și cu valori termice plăcute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde