Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

3290
1
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - cumvafivremea-1414331845.jpg

Articole de la același autor

Vremea ne-a luat încă o dată prin surprindere. Dacă în urmă cu câteva zile ne bucuram de 22 - 23 de grade Celsius și mult soare, în week-end, am tremurat la numai 4 - 5 grade și așa o vom duce toată săptămâna. Abia după 3 - 4 noiembrie, se mai încălzește și toamna revine la sentimente mai bune.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă cu putere, dinspre nord, iar maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Este posibil să zărim și câteva raze de soare în cursul dimineții, iar după-amiază să plouă slab. Peste noapte, aversele vor continua, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 2 grade.

Mâine, va fi înnorat și valorile termice se vor încadra între 5 - 8 grade. Miercuri, se mai încălzește puțin, până pe la 11 grade, dar norii vor persista. De joi, însă, va fi mai mult senin și sunt așteptate temperaturi cuprinse între 3 și 13 grade. Și vineri va fi însorit și plăcut. Sâmbătă, se răcește puțin, spre 9 grade, pe fondul apariției câtorva nori, dar duminică va fi din nou mai călduț și însorit.

Comentează știrea

Vasile
28 octombrie 2014
Oferta locuri de munca in toata tara!

Oferta locuri de munca in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Social : COD GALBEN PENTRU CONSTANȚA
Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Social : AVERTIZARE METEO LA CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.5329 secunde