Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

791
Cum  va fi vremea săptămâna aceasta,  la Constanța - constantacazinomare-1326658191.jpg
Săptămâna aceasta se anunță cea mai geroasă din iarnă. Meteorologii prognozează temperaturi foarte scăzute, de până la -11 grade Celsius, în județul Constanța. În municipiu însă minimele nu vor coborî atât de mult, ci doar până pe la -6 grade Celsius. Valorile termice vor fi preponderent negative, dar cu ajutorul soarelui, este posibil ca pe timpul zilei să ajungă spre 0, chiar 1 grad Celsius cu plus.

De altfel soarele va fi vedeta acestei săptămâni. Vremea va fi mai mult însorită, chiar dacă va fi soare cu dinți. Vor mai apărea și câțiva nori rătăciți. Din păcate sunt slabe șanse de precipitații. Nu vom avea parte de ninsori, chiar dacă temperaturile sunt favorabile.

Luni va fi mai mult senin, iar temperaturile se vor încadra între -1 și -6 grade Celsius. Marți și miercuri, 17 și 18 ianuarie, se face și mai frig și valorile mai scad puțin. Ele se vor încadra între -2 și -6 grade Celsius. Joi mercurul începe să urce în termometre. Pe timpul zilei se vor înregistra până la 2 grade Celsius, cu plus, iar noaptea vor fi -4 grade Celsius. Vineri se adună ceva nori, dar va fi și mai cald. Meteorologii cred că valorile se vor încadra între 3 și 7 grade Celsius și prognozează că va fi la fel și în week-end.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Ianuarie 2012
Stire din Social : Ninge în week-end, la Constanța
Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum va fi vremea de Revelion
Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum va fi vremea de Crăciun
Pagina a fost generata in 0.3821 secunde