Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

929
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - ger-1326051388.jpg
Gerul se instalează săptămâna aceasta la Constanța. Vremea va fi mai mult închisă și vor predomina valorile negative. Abia spre week-end va mai ieși soarele și se va mai încălzi puțin.

Pe constănțeni îi așteaptă o veritabilă vreme de iarnă zilele acestea. Va fi foarte frig, va bate și vântul puternic, dar, din păcate, nu va ninge. Astăzi va fi mai mult înnorat, iar maximele abia vor atinge 1,2 grade Celsius. Peste noapte se vor înregistra până la -3 grade Celsius. Marți ar putea apărea ceva ploi, chiar și lapoviță. Minimele vor coborî până la -7, -8 grade în județ și -6 grade în municipiul Constanța, iar maximele vor fi de 0 grade Celsius. Dacă va ploua, pe alocuri s-ar putea forma polei. Și ziua de miercuri, 11 ianuarie, va fi geroasă. Temperaturile vor fi predominant negative, între -9 și -1 grad Celsius. La fel va fi și joi, când vom avea și o înnorare accentuată.

De vineri însă se mai încălzește. Reapare soarele și vom avea până la 8 grade Celsius. Sâmbătă și duminică, 14 - 15 ianuarie, va fi din nou senin, dar nu chiar atât de cald, ci doar până pe la 6 grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Ianuarie 2012
Stire din Social : Ninge în week-end, la Constanța
Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum va fi vremea de Revelion
Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum va fi vremea de Crăciun
Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Pagina a fost generata in 0.233 secunde