CUM VA FI VREMEA PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUI IANUARIE, LA CONSTANȚA

1377
1
CUM VA FI VREMEA PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUI IANUARIE, LA CONSTANȚA - img5180-1453116903.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza vremii pentru următoarele două săptămâni, până la sfârșitul lunii ianuarie.


Săptămâna această se anunță deosebit de rece, astfel că la amiază se vor înregistra, în medie -4, -2 grade, iar nopțile vor deveni geroase în cea mai mare parte a regiunii, cu minime de -12, -8 grade, medie regională. 


După data de 25 ianuarie, temperaturile vor fi în creștere ușoară și treptată, până la valori medii de -2, 2 grade, ziua și -8, -4 grade noaptea.


În ce privește precipitațiile, doar astăzi va mai ninge slabe, după care este posibil să apară ceva ninsori în jurul datei de 26 ianuarie.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.



Comentează știrea

militaru gheorghe
20 ianuarie 2016
Part time

Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:[email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7218 secunde