Cum va fi vremea mâine, la Constanța

139
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - copii-1487258311.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în vestul, nordul și centrul țării nebulozitatea se va accentua treptat și îndeosebi seara și noaptea, pe arii restrânse, se vor semnala precipitații slabe; mixte în Maramureș, nordul Crișanei, al Transilvaniei, Moldovei și la munte și predominant sub formă de ploaie în rest. Izolat, se va forma polei.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, local cu înnorări și ceață la începutul zilei și noaptea, în zonele joase de relief. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și pe litoral. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât în intervalul precedent, astfel, maximele se vor încadra, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 1 grad.

La Constanța, cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla slab până la moderat, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna câțiva nori, dar vor rămâne inofensivi. Termometrele vor indica minimum -1 grad.

În week-end va fi și mai cald, însă este posibil să și plouă, mai ales duminică. Valorile termice se vor încadra între 2 și 9 grade. Iar săptămâna viitoare va fi și mai călduroasă, când vor fi atinse chiar și 16 grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9981 secunde