Cum va fi vremea mâine, la Constanța

340
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - ploaiebaltiinundatii281375278583-1470147060.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi în general instabilă, îndeosebi în cursul zilei, în regiunile din jumătatea estică a țării, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantitățile de apă vor depăși local 15 – 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 40 de litri pe metru pătrat. Se mențin condițiile de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse va ploua slab.

Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară în regiunile estice și sud-estice, se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade.

La Constanța, cerul va fi temporar nnorat și vântul va sufla slab până la moderat, dinspre nord. În ciuda avertizărilor meteorologilor, sunt slabe șanse de ploi, pe litoral. Va fi însă mai răcoare. Maxima termică va atinge 30 de grade Celsius. Noaptea, va fi parțial înnorat și termometrele vor indica minimum 21 de grade.

Poimâine, valorile termice vor rămâne la fel, dar va fi mai mult senin. De vineri începe să se încălzească, iar pentru duminică sunt anunțate 34 de grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8959 secunde