Cum va fi vremea mâine, la Constanța

111
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - plajamamaia1131365790161-1468975041.jpg
Mâine, în țară, vremea se va menține răcoroasă, local, în regiunile vestice, nordice și centrale, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în cursul zilei, iar local în zonele montane și submontane și izolat în rest se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice, sud-estice și la munte, în special în prima parte a intervalului.

La Constanța, cerul va fi mai mult senin și vor fi intensificări ale vântului. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. Peste noapte, va fi parțial înnorat și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minim 17 grade. Poimâine, norii vor persista și vor fi între 18 și 28 de grade. De vineri, se mai încălzește puțin, până pe la 29 de grade și va fi mai mult senin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6664 secunde