Cum va fi vremea mâine, la Constanța

118
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - intersectiestradanicolaeiorgabul-1457369662.jpg

Articole de la același autor

Mâine, deși valorile termice vor marca o scădere față de intervalul precedent, vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă, în regiunile extracarpatice.

Cerul va fi temporar noros și va ploua, în general slab, local în vestul, nordul și centrul și pe arii mai restrânse, în sud-estul teritoriului. Ploile vor fi și sub formă de aversă, iar trecător se vor semnala descărcări electrice. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului, în estul țării și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi de la -1..-2 grade în estul Transilvaniei, până la 7...8 grade pe litoral.

La Constanța, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla slab, dinspre sud. Maxima termică va atinge 14 grade Celsius. La noapte, va fi mai mult înnorat și vântul va deveni variabil. Termometrele vor indica minimum 6 grade.

Poimâine, va fi din nou preponderent înnorat și va începe să se răcească, până pe la 11 grade. Joi sunt așteptate ploi și vom avea între 6 și 9 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3089 secunde