Cum va fi vremea mâine, la Constanța

508
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremeparctabacarie6-1456936912.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an în aproape toată țara, cu excepția litoralului, unde valorile termice diurne vor fi apropiate de cele climatologic specifice,

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în sud-estul extrem și cu caracter temporar în restul țării; vor fi ploi în Dobrogea, în special în zona litorală unde vor fi în general moderate cantitativ și precipitații slabe, mixte la munte. Începând de seara aria de nebulozitate se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde majoritatea zonelor; va ploua pe arii extinse în Banat și vestul Olteniei unde se vor cumula local peste 15 l/mp, în timp ce în rest vor fi ploi slabe, izolate.

În Munții Banatului și în Carpații Meridionali precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului și local în Oltenia și în Muntenia. În orele dimineții izolat se va semnala ceață.

La Constanța, cerul va fi temporar înnorat și vântul va sufla slab, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge doar 9 grade Celsius. Peste noapte, câțiva nori vor persista și vântul se va schimba, dinspre sud-est. Vineri, vom avea vânt și ploi. Însă va fi puțin mai cald. Vom avea între 11 și 4 grade. Noaptea, norii se vor mai risipi, însă nu este exclus să mai avem ceva precipitații și în cursul dimineții de sâmbătă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4195 secunde