Cum va fi vremea mâine, la Constanța

223
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - bulevardulreginaelisabeta110-1452610356.jpg

Articole de la același autor

Mâine, temperaturile se vor menține peste mediile climatologice ale perioadei, deși se va marca o scădere față de ultimele zile. Astfel, valorile termice maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și 2 grade. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales noaptea, local, vor cădea precipitații slabe, ninsori la munte, predominant ninsori în Maramureș, ploi, lapovițe și ninsori în Banat, Crișana și Transilvania, iar în celelalte regiuni, izolat, va ploua.

Vântul va prezenta intensificări, cu precădere pe crestele montane. Dimineața, izolat, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

La Constanța, va fi mai mult senin și vântul va sufla moderat, dinspre vest. Maxima termică va atinge 9 grade Celsius. Noaptea, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 1 grad.

Miercuri, va fi și mai frig, cu valori termice cuprinse între 0 și 7 grade și încep să se adune norii. Vineri, sunt așteptate ploi, mai ales în cursul după-amiezii, însă vor fi între 2 și 8 grade. Sâmbătă, va ploua slab în cursul dimineții și vor fi doar 5 grade în termometre, iar în cursul nopții va fi ploaie amestecată cu zăpadă, mai ales că valorile vor coborî spre -2 grade. Duminică va ninge și ziua și noaptea și se vor înregistra între -1 și -6 grade.

Săptămâna viitoare sunt așteptate valori termice preponderent negative, cu -8 grade noaptea și maximum -4 grade în cursul zilei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța
Duminică, 03 Ianuarie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.4475 secunde