Cum va fi vremea mâine, la Constanța

221
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - bulevardulreginaelisabeta78-1428509416.jpg

Articole de la același autor

Vremea se încălzește în următoarele două zile, îndeosebi în vestul și sud-vestul țării, în timp ce joi dimineața sunt posibile ploi scurte și slabe cantitativ în sud și sud-vest.

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor marca o creștere față de ziua anterioară, îndeosebi în vest și sud-vest. Cerul va fi mai mult senin, exceptând prima parte a zilei când, în regiunile sudice și sud-estice, vor fi înnorări și, izolat, se vor semnala ploi slabe.

La munte, mai ales pe creste trecător va fulgui. Vântul va prezenta intensificări în prima parte a intervalului în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în est, sud-est și la munte, unde, la rafală, va depăși, temporar, 55 – 60 de km pe oră, apoi, va diminua treptat, în intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra între -7 grade în depresiuni și 8 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse se va forma brumă.

La Constanța, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla cu putere, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, va fi senin și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 3 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5701 secunde