Cum va fi vremea mâine, la Constanța

648
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - cumvaputetipensiona1390143637-1427982077.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea se menține rece pentru prima decadă a lunii aprilie. În cursul zilei, cerul va prezenta înnorări temporare și local vor mai fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant ninsori în regiunile nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte și mai ales ploi în rest.


Noaptea, cerul va deveni treptat variabil și numai pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe, mixte în centrul și nordul teritoriului și ninsori la munte. Vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a țării, mai ales în cursul zilei, iar în zona montană înaltă va sufla tare, spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2...3 grade în Transilvania și 12...13 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între -5 și 2 grade. Local se va semnala brumă.

La Constanța, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla cu putere, dinspre vest. Maxima termică abia dacă va atinge 9 grade Celsius. La noapte, norii se vor mai risipi și va fi mai mult senin, însă vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 1 grad.


În week-end, se mai încălzește puțin, dar este posibil să avem și ceva averse. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Martie 2015
Stire din Sport : Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7243 secunde