Cum va fi vremea mâine, la Constanța

143
1
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremea13649985981394611740142133-1423754700.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea se menține în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 și 9 grade, iar cele minime intre -10 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni spre -16 grade. Cerul va fi variabil la începutul și la sfârșitul intervalului, când, pe arii restrânse, în zonele joase va fi ceață și mai mult senin în restul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat.

La Constanța, cerul va fi senin și vântul va sufla moderat, dinspre nord-est. Maxima termică abia dacă va atinge 3 grade Celsius. Peste noapte, vântul se va domoli și termometrele vor indica minimum -3 grade. În week-end, se va înnora și sunt așteptate averse. Valorile termice se vor încadra între -1 și 3 grade.



Comentează știrea

RODICA
12 februarie 2015
numai aici este cea mai buna oferta de lucru!

Numai aici este cea mai buna oferta de lucru! Oferta noastra este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Social : ANM. Va fi ger la noapte, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.8069 secunde