Cum va fi vremea mâine, la Constanța

514
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - gheatapoleitrotuare12-1420652485.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în toată țara, deși valorile termice marchează o creștere ușoară față de intervalul precedent, vremea se va menține deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața și noaptea, în cea mai mare parte a țării.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -12 grade în Transilvania și -1 grad în sud-vestul teritoriului, iar cele minime de la -26, -25 de grade în depresiuni până la -5., -4 grade în Dealurile Vestice. Cerul variabil se va înnora treptat în cursul nopții în majoritatea regiunilor, când va ninge în Crișana, Maramureș și pe arii restrânse în Transilvania și nordul Moldovei, în timp ce în Banat precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ploaie ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în a doua parte a intervalului în zona de munte. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.
La Constanța, cerul va fi senin și vântul va sufla moderat, dinspre nord-vest. Maxima termică abia dacă va atinge -7 grade. Noaptea va fi din nou ger năprasnic. Termometrele vor indica minimum -11 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea, mânie, la Constanța
Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi VREMEA până în luna martie
Pagina a fost generata in 2.9584 secunde