Mai multe ştiri online:

Cum va fi vremea mâine, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 07 Ianuarie 2015. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Mâine, în toată țara, deși valorile termice marchează o creștere ușoară față de intervalul precedent, vremea se va menține deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața și noaptea, în cea mai mare parte a țării.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -12 grade în Transilvania și -1 grad în sud-vestul teritoriului, iar cele minime de la -26, -25 de grade în depresiuni până la -5., -4 grade în Dealurile Vestice. Cerul variabil se va înnora treptat în cursul nopții în majoritatea regiunilor, când va ninge în Crișana, Maramureș și pe arii restrânse în Transilvania și nordul Moldovei, în timp ce în Banat precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ploaie ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în a doua parte a intervalului în zona de munte. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.
La Constanța, cerul va fi senin și vântul va sufla moderat, dinspre nord-vest. Maxima termică abia dacă va atinge -7 grade. Noaptea va fi din nou ger năprasnic. Termometrele vor indica minimum -11 grade.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8835 secunde