Cum va fi vremea mâine, la Constanța

96
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - ploivantumbrele23-1418139165.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea se menține închisă și, mai ales ziua, vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, dar în diminuare din punct de vedere cantitativ. În sud și sud-est și pe spații mai restrânse în vestul teritoriului vor fi mai ales ploi, iar în est și în centru precipitații mixte.
Izolat se va semnala polei. În zona de munte local va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și sud-estice, în special în prima parte a zilei, dar și pe crestele montane, unde trecător va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, iar cele minime între -4 și 2 grade. În zonele joase, cu precădere spre sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.
La Constanța, cerul va fi mai mult înnorat. Dimineață va ploua moderat și vântul va sufla cu putere, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge la 2 grade Celsius. Peste zi, precipitațiile se vor opri și noaptea, norii se vor risipi. Termometrele vor indica minimum 0 grade. 
Poimâine, este posibil să apară soarele, spre după-amiază, dar va fi mai cald decât astăzi, cu valori termice cuprinse între 0 și 5 grade. Vineri va fi iar ger, mai ales pe timpul nopții, dar de sâmbătă se încălzește din nou. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Duminică, 07 Decembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.4518 secunde