Cum va fi vremea mâine, la Constanța

137
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - bulevardul1mai1-1409760103.jpg

Articole de la același autor

Mâine, cerul va avea înnorări, mai accentuate în prima parte a zilei și va ploua local, iar cantitățile de apă vor mai depăși 15 litri pe metru pătrat, în sud-vestul și sudul țării. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat, mai ales în zonele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 24 de grade în depresiuni, vestul Olteniei și nordul Moldovei și 31 de grade în sud-estul teritoriului. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiuni și 22 de grade pe litoral. 
La Constanța, cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu putere, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 29 de grade Celsius. La noapte, va fi mai mult senin și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 20 de grade.
Vineri, vremea va fi însorită, dar vântul va bate puternic. Valorile termice vor mai scădea puțin, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Se vor încadra între 18 și 26 de grade. Sâmbătă și duminică, se liniștește și vântul și vom putea merge la plajă, mai ales că temperaturile vor fi din nou de 27 - 28 de grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Social : Vin ploile, la Constanța
Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Social : Vreme instabilă, astăzi, la Constanța
Duminică, 31 August 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.4237 secunde