Cum va fi VREMEA, mâine, la Constanța

61
Cum va fi VREMEA, mâine, la Constanța - vremeamaine-1392735975.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, la deal și la munte. Cerul va fi variabil, temporar acoperit, mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase din sud și est și parțial în centru, unde local se va semnala ceață, pe alocuri persistentă și izolat asociată cu burniță.


Peste zi, înnorările vor fi temporare și numai izolat este posibil să plouă slab în extremitatea de nord-vest a țării. În cursul nopții nebulozitatea se va accentua treptat și va ploua slab, local în Maramureș și pe arii restrânse în nordul Crișanei și al Transilvaniei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona de munte și trecător în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în zonele cu ceață persistentă din Moldova și Oltenia și 19...20 de grade în Banat și în dealurile Crișanei și ale Olteniei, iar cele minime se vor încadra între -2 și 7 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest.


La Constanța, cerul va fi înnorat și vântul va sufla slab, dinspre sud. Maxima termică va atinge 14 grade Celsius. Peste noapte se va însenina și vântul doar va adia ușor. Termometrele vor indica minimum 4 grade Celsius.


Joi, însă, se anunță mult soare și temperaturile vor crește din nou, până pe la 19 grade Celsius. Veștile proaste de la meteorologi vin pentru week-end, când va fi frig și va ploua slab.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Duminică, 16 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5265 secunde