Cum va fi vremea mâine, la Constanța

109
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme1378200426-1379940453.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în nordul, centrul și nord-estul țării va fi o vreme răcoroasă, vor fi înnorări temporare și local va ploua slab. În restul teritoriului valorile termice vor fi în jurul celor înregistrate în mod obișnuit în această perioadă a anului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar ploile vor fi posibile izolat, cu precădere în Dobrogea și zonele deluroase ale Crișanei și Banatului. 


La munte, la altitudini de peste 2.000 de metri precipitațiile vor fi mixte. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze mai mari în Moldova și în sudul Olteniei, în jurul a 55 de km pe oră la rafală, iar pe crește montane va continua să sufle tare, cu peste 80 de km pe oră. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 25 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 7 și 14 grade. 


La Constanța, vremea se mai încălzește. Mâine și poimâine va fi mai mult însorit și temperaturile vor urca peste 20 de grade Celsius. 
Marți, 24 septembrie, cerul va fi senin, vântul va sufla moderat, dinspre nord-vest, iar maxima termică va atinge 23 de grade. Peste noapte norii se vor ține departe, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 12 grade. 


Miercuri va fi din nou soare și vor fi 23 de grade, iar joi valorile termice se vor situa între 15 și 26 de grade, cu vreme parțial însorită. De vineri însă se răcorește simțitor, până pe la 17 grade și va fi mai mult înnorat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.6905 secunde