Cum va fi vremea mâine, la Constanța

90
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - parc1372317138-1372860968.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi apropiată de regimul termic normal, dar va deveni treptat instabilă. În jumătatea de est a țării și la munte, vor fi înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse, mai ales după-amiaza și noaptea, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.




Izolat cantitățile de apă vor depăși 35 litri pe metru pătrat și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile vor fi izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 11 și 19 grade, ușor mai ridicate pe litoral și în deltă.


La Constanța, vremea este instabilă, dar destul de caldă. Cerul va fi variabil, cu ploaie, vântul va sufla moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 26 de grade Celsius. Peste noapte cerul se va însenina și termometrele vor indica minimum 21 de grade. 
Vineri, va fi din nou cer variabil, dar nu va mai ploua. Temperaturile vor urca simțitor, până pe la 29 de grade Celsius, iar în week-end va fi senin.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Social : Ploaie slabă, pe litoral
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.3655 secunde