Cum va fi vremea mâine, la Constanța

51
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremea1369152328-1371647321.jpg

Articole de la același autor

Mâine vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, iar în regiunile vestice se va menține caniculară după-amiază când și indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic.


 
Temperatura aerului, în scădere în partea de sud a țării, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 26 și 36 de grade și minime între 13 și 23 de grade, mai scăzute în deprsiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în partea a doua a zilei, când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local la munte și pe arii restrânse în centrul, vestul și sud-vestul teritoriului. Izolat, pot fi condiții de grindină. 


Mâine, la Constanța, cerul va fi senin, vântul va sufla moderat, dinspre est, iar maxima termică va atinge 27 grade Celsius. Peste noapte cerul se va menține senin și termometrele vor indica minimum 17 grade Celsius. Vineri, 21 iunie, temperaturile vor mai crește cu un grad, iar în week-end vor depăși din nou 30 de grade Celsius. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.605 secunde