Cum va fi vremea mâine, la Constanța

64
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremea1-1369746778.jpg
Mâine, vremea va continua să se încălzească, în special în vestul, centrul și nordul țării, astfel că temperaturile maxime vor avea valori de la 21 - 22 de grade pe litoral, până la 31 - 32 de grade în Lunca Dunării.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și averse, pe arii restrânse la munte și izolat în rest. Seara și noaptea nebulozitatea se va accentua în regiunile vestice și sud-vestice unde aversele se vor semnala local și vor fi însoțite de descărcări electrice. Izolat, cantitățile de apă pot depăși 15 - 20 l/mp. Vântul va prezenta intensificări la munte și local în regiunile extracarpatice, dar temporar și în restul zonelor, în timpul ploilor. Temperaturile minime se vor situa între 10 și 17 grade, mai coborâte în depresiuni spre 5 grade.

Mâine, la Constanța, meteorologii anunță cer variabil, cu soare, dar și condiții de ploaie. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 24 de grade Celsius. Peste noapte norii rămân pe poziție și se mențin condițiile de ploaie. Termometrele vor indica minimum 16 grade Celsius.

Nici joi, 30 mai, nu se anunță vreme liniștită. Ziua cerul va fi variabil, dar la orele nopții este posibil să apară ploi torențiale, însoțite de descărcări electrice. La fel va fi și pe timpul zilei de vineri, iar sâmbătă, 1 iunie, va ploua slab. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2858 secunde