Cum va fi vremea mâine, la Constanța

67
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme2-1368110763.jpg
Mâine, în întreaga țară, vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil în vestul și nordul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane, iar în prima parte a intervalului și pe litoral și în deltă. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai coborâte în depresiuni, până spre 2 - 3 grade. Vremea se menține frumoasă și din ce în ce mai caldă, pe litoral. La Constanța, cerul va fi senin, vântul va sufla moderat, dinspre nord-est, cu unele intensificări temporare. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte vântul se va domoli și doar va adia ușor și termometrele vor indica minimum 14 grade Celsius.

În week-end va fi vreme numai bună de plajă. Potrivit meteorologilor, sâmbătă, cerul va fi senin și se vor înregistra între 14 și 25 de grade Celsius. Duminică vor apărea câțiva nori, dar numai de decor. Abia de luni vor fi ceva condiții de ploaie și temperaturile vor mai coborî cu un grad - două.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.569 secunde