Cum va fi vremea mâine, la Constanța

322
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - parcultabacariei40-1349097029.jpg
Vremea se menține deosebit de caldă zilele acestea, la Constanța. Mâine Mâine cerul se anunță variabil. În cursul dimineții vor fi condiții de ceață. Vântul va bate moderat, dinspre est, iar temperatura maximă va atinge 24 de grade Celsius. Peste noapte va fi foarte cald, cu o minimă de 20 de grade Celsius, și un grad foarte ridicat de umezeală.

La fel va fi și în zilele următoare, deși joi este posibil să vedem și câteva picături de ploaie. Temperaturile se mențin încă foarte sus, iar de vineri vom avea cer senin.

În restul țării, valorile termice vor scădea ușor în regiunile intracarpatice, dar vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru începutul lunii octombrie. Cerul va prezenta înnorări în vestul și nord-vestul țării, unde pe arii relativ extinse vor fi averse și, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales în partea a doua a intervalului și izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul și estul țării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 25 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Vineri, 28 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Vineri, 28 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5276 secunde