Cum va fi vremea, la Constanța, mâine

2924
1
Cum va fi vremea, la Constanța, mâine - toamna-1415903190.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în regiunile sudice și estice, valorile termice se vor încadra în limitele specifice acestei date calendaristice, cerul va fi mai mult noros și, mai ales în cursul zilei, va ploua sau va burnița slab, în general slab, în Oltenia, local în Muntenia și, izolat, în Moldova, Dobrogea și sudul Banatului. În restul teritoriului, vremea se va menține ușor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, înnorările vor fi temporare, iar condițiile de ploaie destul de reduse.

Îndeosebi spre sfârșitul intervalului, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în Moldova și 17 grade în Dealurile de Vest. Minimele termice, ușor mai ridicate decât mediile climatologice la nivelul întregii țări, se vor situa, în general, între 0 și 8 grade.

Vremea continuă să fie închisă, dar încă destul de caldă, la malul mării. Meteorologii spun că, în perioada următoare, temperaturile vor oscila ușor, dar se vor menține peste cele normale pentru această perioadă a anului.

La Constanța, cerul va fi mai mult înnorat, vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, norii vor acoperi complet cerul și termometrele vor indica minimum 7 grade.

În week-end, vor predomina norii și se va mai răci puțin. Sâmbătă, se anunță între 7 și 9 grade, iar duminică între 7 și 10 grade. De luni se încălzește din nou și vom avea chiar și 14 grade Celsius. 

Comentează știrea

silvia
13 noiembrie 2014
operator pc

Cele mai noi locuri de munca!  Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Social : Șoferi, atenție sporită! ANM avertizează!
Pagina a fost generata in 0.408 secunde