Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

306
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vreme-1550872674.jpg

Articole de la același autor

Județul Constanța se află, week-endul acesta, sub cod galben de vreme rea. Temperaturile au scăzut încă de ieri și au apărut ploile, iar un vânt rece mătură tot litoralul. Vestea bună de la meteorologi este că episodul de iarnă va trece rapid și săptămâna viitoare se încălzește din nou.


Sâmbătă, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi maxime cuprinse între -4 grade și -1 grad, minime între -8 și -5 grade. Cerul va prezenta înnorări în special la început și, izolat, va mai ninge slab. Vântul va continua să sufle cu putere, cu rafale în medie de 55 – 60 de km pe oră, astfel că senzația de frig va fi amplificată.


Duminică, va fi încă destul de rece, deși temperaturile vor marca o creștere. Astfel, valorile termice vor fi cuprinse între 0 și 2 grade, pe timpul zilei, și -5 și -1 grad noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, iar în cursul nopții este posibil să fulguiască. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona costieră, ziua.


Luni, temperaturile vor continua să crească, iar cerul va fi variabil. Rafalele se vor mai domoli. Vor apărea condiții de ceață. (A.P.)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Social : Vreme rece, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4734 secunde