Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

222
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vremea3-1509116278.jpg

Articole de la același autor

Vremea se strică din nou la malul mării. Meteorologii au emis încă de vineri o informare de vreme rea, cu intensificări ale vântului, ploi și frig pentru toată țara, până luni noapte, în jurul orei 23.


Astfel, până duminică dimineață, vântul va avea intensificări temporare, în special în sud-vestul și centrul țării, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 de km pe oră. La munte, îndeosebi, la altitudini de peste 1.600 de metri, rafalele vor depăși 65 - 70 de km pe oră, iar pe creste 80 - 90 de km pe oră. Trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Duminică și luni, intensitatea vântului va fi în creștere în toate regiunile, iar la munte va sufla tare. În zona montană va ninge viscolit și se va depune un strat de zăpadă consistent. Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.


La Constanța, sâmbătă, va ploua tare pe timpul zilei, după care norii se vor risipi. Maxima termică abia dacă va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte, va fi parțial înnorat și termometrele vor indica minimum 7 grade.


✶ ✶ ✶


Duminică, se va mai încălzi puțin, până pe la 15 grade, și este posibil să avem și ceva soare. Rafalele de vânt, însă, vor persista. Luni, se răcește din nou și vor fi între 4 și 12 grade. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Social : Ploi, vânt și frig, la Constanța
Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea, la Constanța
Joi, 19 Octombrie 2017
Stire din Social : Când vine frigul la Constanța
Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.526 secunde