€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 28 Octombrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Vremea se strică din nou la malul mării. Meteorologii au emis încă de vineri o informare de vreme rea, cu intensificări ale vântului, ploi și frig pentru toată țara, până luni noapte, în jurul orei 23.


Astfel, până duminică dimineață, vântul va avea intensificări temporare, în special în sud-vestul și centrul țării, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 de km pe oră. La munte, îndeosebi, la altitudini de peste 1.600 de metri, rafalele vor depăși 65 - 70 de km pe oră, iar pe creste 80 - 90 de km pe oră. Trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Duminică și luni, intensitatea vântului va fi în creștere în toate regiunile, iar la munte va sufla tare. În zona montană va ninge viscolit și se va depune un strat de zăpadă consistent. Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.


La Constanța, sâmbătă, va ploua tare pe timpul zilei, după care norii se vor risipi. Maxima termică abia dacă va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte, va fi parțial înnorat și termometrele vor indica minimum 7 grade.


✶ ✶ ✶


Duminică, se va mai încălzi puțin, până pe la 15 grade, și este posibil să avem și ceva soare. Rafalele de vânt, însă, vor persista. Luni, se răcește din nou și vor fi între 4 și 12 grade. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7426 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3943 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7554 secunde